Annika Dahlqvist - Pressfoto

Annika Dahlqvists anseende återupprättas – skeptikerna hade fel igen

VETENSKAP OCH FOLKBILDNINGFöreningen Vetenskap och Folkbildning utsåg år 2010 lobbyorganisationen Stockholmsinitiativet till förnedringspriset Årets förvillare till skillnad från året innan då VoF pekade ut en individ, en läkare. Annika Dahlkvist hade år 2009 nämligen modet att ifrågasätta svininfluensavaccinationer och hon förespråkade sund kost mot infektioner och LCHF-diet mot cancer.


Genteknikindustrin gör PR-kupp med hjälp av choklad

HÄLSAÄnnu godare choklad med hjälp av dna-teknik kan snart vara verklighet, hävdar en grupp forskare som lyckats knäcka kakaoträdets genetiska kod. Det skriver DN den 26 december 2010. Det här är högst sannolikt en PR-kupp för att populärisera gentekniskt producerad mat dvs GMO.




Torbjörn Sassersson: Strålsäkerhetsmyndigheten mörkar mobiltelefonins hälsorisker

ELEKTROSMOGLarmrapporter har haglat in under flera år ute i världen som pekar på mobiltelefonins hälsorisker. Myndigheter i flera länder tar kraftfulla beslut för att skydda människor, men inte i Sverige. Intellektuella giganter som Maria Feychting och Anders Ahlbom menar att det bedrivs forskning på hälsorisker mest för att människor är oroliga i onödan.


Robert Hahn, 2017. Foto från dokumentären "Kampen om Hälsoparadigmet" (med tillstånd)

Robert Hahn: Förnuftet, tron och sanningen

KULTUR[caption id="attachment_101269" align="alignnone" width="900"] Robert Hahn, 2017. Foto (retuscherat av NewsVoice) från dokumentären "Kampen om Hälsoparadigmet" (med tillstånd)[/caption] Människan kan ha vetenskapliga, förnuftsmässiga och andliga