Stort tack till alla läsare och annonsörer som nu säkrat verksamheten tom juni! / Redaktionen
100%

106.000 kr av behovet 100.000 kr är insamlat. Stöd kampanjen via Swish 123 530 2005 eller donera på ett annat sätt. Det smartaste för företag är att annonsera. Uppd. 1/5 kl 14:30.

Covid – En agenda för befolkningskontroll? – Del 2: Är vaccinchippet en konspirationsteori?

publicerad 5 april 2024
Hitachi shows off world's smallest RFID chip
Hitachi demonstrerar extremt små RFID chips, 2007

NewsVoice fick exklusivitet att publicera en unik litteraturstudie i fem delar skriven av docent Tomas Persson om den globala “covidagendan”. Denna del tar upp uppgifter om och tecken på att mikroskopiska chips finns i injektionsvätskan.

En studie av docent Tomas Persson (x.com/GotthardTomas)

Litteraturstudiens fem delar:

  1. Variationer i batchernas giftighetsgrad
  2. Är vaccinchippet en konspirationsteori?
  3. Neurostimulering och nanoteknik som vapensystem
  4. DNA-kontaminering och parasiter
  5. Summering

 

Syftet med denna litteraturstudie är att öppna upp debatten kring svåra frågor om en pågående samhällsomvandling. Denna del undersöker ett område med stort antal forskningspublikationer som visar på häpnadsväckande tekniska möjligheter med nanoteknik som till stor del hemlighålls för gemene man.

Frågan som undersöks gäller en så kallad ”konspirationsteori” att ett syfte med injektionskampanjen varit att förse människorna med ”ett chip” som kan spåra eller kontrollera människorna [1-3].

Teorin med ”vaccinchippet” har avfärdats av Läkemedelsverket [4] och benämnts som en konspirationsteori av Andreas Önnerfors [5] i ett inslag i Sveriges radio. Det går inte att förneka, att det sannerligen låter som en konspirationsteori, men Önnerfors redovisar inga data som stöd för att förkasta teorin om att Covid-19 injektionen innehåller ”ett chip” vilket gör att uttalandet är tvivelaktigt.

Andreas Önnerfors
Andreas Önnerfors i Sveriges Radio: Konspirationsteoriforskaren: “Vaccin-chipet är en favorit”

Är det verkligen så osannolikt att ”chip-hypotesen” faller på sin orimlighet, eller finns det stöd i litteraturen för detta påstående?

En före detta konsult till Pfizer [6] varnade för att potentiellt giftig [7] och cancerogen [8] grafenoxid kan finnas i COVID-19 injektioner och en hypotes framfördes att teknikindustrin i ett gigantiskt kliniskt experiment på världspopulationen försöker finna rätt dosering av grafenoxid/hydrogel för att få ett IoT-gränssnitt att fungera praktiskt i människokroppen.

Nätverksuppkopplade enheter kallas sakernas internet eller IoT [9] och motsvarande teknik för människokroppen kallas kropparnas internet, eller ”Internet of bodies” [10]. Människorna skulle kunna bli experimentella IoT-enheter vilket också analyser av patent visar [11].

Carrie Madej har också varnat för Covid-19 injektionen och hon hade fått information om riskerna, efter att ha deltagit på ett möte om transhumanism och den fjärde industriella revolutionen, där hon fick lära sig om tekniska möjligheter med hydrogel och nanoteknik [12].

Enligt Carrie Madej berättades att det skulle bli möjligt att med sensorer i kroppen få veta vad människor tänker och även kunna bestraffa människor som gör ”fel” och att det var bättre att hon gick över på deras sida, eftersom tekniken oundvikligen kommer att implementeras i människorna.

I tidningsartiklar [13, 14] beskrivs hur Luis Benito undersökte om patienterna emitterade MAC adresser via Blåtandsignal med sin mobiltelefon, när han jobbade ensam på en läkarklinik sommaren 2021. De personer som emitterade MAC adresser tillfrågades om Covid-19 injektionsstatus och ombads att stänga av mobiltelefonen och Benito konstaterade att 98 av 112 injicerade personer emitterade MAC adresser.

En spansk dokumentärfilm [15] redovisar också att två av sex injicerade personer emitterade MAC adresser via Blåtand och att MAC adresser även identifierats på begravningsplatser där folk avlidit från och med 2021.

Ett test i Frankrike med både injicerade och icke injicerade individer redovisas kort i denna video [16], men antalet människor med MAC adresser redovisas inte. MAC adress har också identifierats från Covid-19 injicerades blod enligt en annan film [17] och mikroskopi utförd på torkad Covid-19 injektionsvätska finner ett flertal antennliknande föremål.

En svensk förstudie av Lennart Fröderberg identifierade MAC adresser i fem av sex personer [18]. Av dessa fem var 1 person inte injicerad, men var PCR topsad, vilket ger frågetecken kring mätfel, eller om det finns andra spridningskällor.

Hope & Tivon [19] förklarar Blåtand-fenomenet och beskriver hur man själv kan göra ett test. En film av Andersen [20] förklarar mer om MAC adresserna och spekulerar kring vilka funktioner som kan implementeras i kroppen med tekniken.

Den spanska dokumentärfilmen [15] redovisar också fynd av MAC adresser på icke injicerade individer och hävdar att även PCR topsar kan introducera Blåtandenheter i kroppen. Prov med PCR topsar [21] visar att fibrer från topsen bryts av och penetrerar en köttbit, vilket indikerar att PCR topsen kan leverera material till slemhinnan.

Dessutom identifierades svarta rörliga fibrer i topsen med mikroskop. En annan studie rapporterar att PCR topsar innehåller DARPA hydrogel [22].

Påståendet att injicerade människor emitterar MAC adresser via Blåtand har avfärdats av Läkemedelsverket [4], faktagranskare [1] och YouTube filmer [23, 24].

Ingen av faktagranskarna presenterar data som dementerar att människor emitterar MAC adresser via Blåtand förutom att Brotleibe [24] demonstrerar att elektroniska produkter också kan emittera okända MAC adresser och att Blåtand signalen inte tränger igenom jord, vilket i sådana fall skulle omöjliggöra signaler från avlidna begravda människor.

Men observationerna från Benito [13, 14], Fröderberg [18] och Zavala [15], att MAC adresser dyker upp med människor som närmar sig, och som inte bär på teknisk utrustning dementeras inte specifikt av Brotleibe [24]. Brotleibes nedlåtande attityd mot ”Antivaxare” och mot Zavala ökar inte Brotleibes trovärdighet som objektiv part.

Experimentellt mRNA covidvaccin. Licens: Shutterstock.com
Experimentellt mRNA covidvaccin. Licens: Shutterstock.com

Vetenskaplig litteratursökning om nanonätverk för människokroppen

Nanoteknik är ett mångvetenskapligt område som innebär manipulering av materia i storleksområdet från 1 till 100 nanometer [25], vilket innebär enheter som är mindre än 0.0001 millimeter.

Finns det vetenskapliga artiklar som stödjer möjligheten att det skulle kunna vara möjligt att installera elekroniska nanonätverk med MAC adresser i människor via en injektion?

En sökning bland vetenskapliga artiklar med sökorden ”self-assembled”, ”hydrogel” och ”graphene” identifierar ett häpnadsväckande forskningsområde. Följande avsnitt syftar till att ge en kort översikt över referentgranskade artiklar som beskriver teknik för att bygga upp nanonätverk i människokroppen.

Trådlös kommunikation inuti människokroppen där människokroppen utgör överföringsmedium undersöktes experimentellt för mer än tio år sedan [26, 27]. År 2001 publicerade Charles Lieber experiment med att skapa självmonterande datorer ur en vätska [28].

Tekniken för självmontering [29] (self-assembly) möjliggör sammansättning av nanotrådar, halvledarjunctions, supergitter, avsättning av kvantprickar (Quantum Dots), mRNA-baserade ”vacciner” och moderna integrerade kretsar och nanoelektronik [30].

Externa elektriska och magnetiska fält är de vanligaste metoderna för aktivering av självmontering [29]. En litteraturstudie av Balghusoon och Mahfoudh [31] beskriver framstegen inom nanotekniken för att skapa trådlös nätverkskommunikation inuti kroppen (figur 1).

Engelska benämningar för tekniken innefattar:

  • ”Wireless Body Area Networks” [32],
  • ”Internet of bodies”,
  • ”wireless nano sensor networks” (WNSN),
  • “nano body communication network”,
  • ”internet of nano things” (IoNT),
  • “wireless body area network” (WBAN),
  • “body sensor network” (BSN) eller
  • “medical body area network” (MBAN) [33].

Illustration av kommunikation mellan internet och ett nanosensor nätverk inom kroppen [31]. Routing Protocols for Wireless Nanosensor Networks and Internet of Nano Things: A Comprehensive Survey
Zhao et al. [34] beskriver programmerbar hydrogel baserad på salt/polyethylenenglykol för biointegrerade elektroniska system. Användningsområden för tekniken är realtidsövervakning av medicinska testparametrar samt biologiska och kemiska ämnen inuti människokroppen [35] eller självmonterande läkemedelstillförselsystem [36-38].

Lee et al. [39] och Akbar et al. [40] beskriver design av trådlösa nanosensornätverk för integrering i människokroppen. Zhang et al. [41] utvecklar en interferensmodell som använder TS-OOK som kommunikationsschemat för THz-kommunikationskanalen inuti människokroppen.

Eftersom nanonätverk har begränsade energi- och beräkningsresurser är traditionell operatörsavkänningsbaserad Media Access Kontrollprotokoll (MAC) inte lämpliga för nanonätverk och nya protokoll behöver utvecklas [42].

Sammankopplingen mellan mikroenheter och nanonoder/nanosensorer har möjliggjort utvecklingen av en ny nätverksstandard som kallas ”Wireless Nano-Sensors Network” (WNSN) [43].

Akyildiz och Jornet [44] ger en fördjupad bild av nanosensorteknologi och elektromagnetisk kommunikation mellan nanosensorer och beskriver bland annat transistorer baserade på nanorör. Kumar [45] beskriver design av en grafenbaserad nanoantenn för kommunikation i nanonätverk.

Energibehovet för nanorouters, radiokommunikation och givare diskuteras och erforderligt energibehov uppges kunna extraheras från blodomloppet eller från en extern källa via ultraljud. Andra energikällor som kan utnyttjas för trådlösa kroppssensornätverk (Wireless body area sensor networks, WBAN) är Ljus, vibrationer, radiofrekvensenergi och värmeenergi [46].

Zhang et al. [47] diskuterar injicerbara självmonterande nanokomposithydrogeler som stabiliseras av magnesium och reglerar differentieringen av inkapslade stamceller.

Grafenoxid nämns som en vanlig ingrediens i hydrogel. Hydrogel inordnas av sig själv till funktionella enheter som mekanisk brytare, rotor som drivs av magnetfält och kretsar, analogt med tryckta kretskort [48].

Grafenoxid beskrivs också kunna användas som bärare av vaccin [49], vilket kan förklara att det kan vara en naturlig ingrediens i Covid-19 injektionen, men genomgången av vetenskapliga artiklar ovan tydliggör också att teknik för nanoteknik inuti kroppen har utvecklats under de senaste åren och att en viktig beståndsdel i nanosensorer och nanoantenner är just grafenoxid [45, 39].

Baserat på ovanstående litteraturgenomgång och specifikt ref [48] är det otvetydigt så att det utvecklats teknik för att med hydrogeler och nanoteknik bygga självmonterande [30] nanonätverk som samexisterar med biologisk vävnad.

Via injektion [50] kan flexibel elektronik integreras inuti människokroppen. Att faktagranskare [51] påstår att COVID-19 injektioner inte innehåller ett Blåtand mikroship är alltså korrekt, men bedrägeriet är uppenbart, då injektionerna istället tycks kunna innehålla nanopartiklar eller hydrogelteknik som möjliggör uppbyggnad av ett självmonterande nanonätverk.

I ljuset av ovanstående litteraturgenomgång verkar nanonätverk vara relativt färdigutvecklade för experimentell användning i människokroppen.

Karen Kingston [52] redovisar ett patent [53] som beskriver hur Covid-19 mRNA-injektionen innehåller teknik för att identifiera personer och spåra kontakter för att identifiera smittorisker. Master-patent för mRNA-tekniken (Methods of preparing lipid nanoparticles) [54] anger under punkt 0002 att tekniken utgör ett diagnostiskt verktyg, alltså inkluderar någon form av mätfunktion, vilket också stödjer att injektionerna innehåller nanoteknik.

Enligt en studie kan grafen nanorör användas för att detektera Covid-19 påverkade lungor [55], vilket överensstämmer med informationen i patenten [53, 54].

Analyser avCovid-19 injektioner och blod

Den första analysen som påvisade materialet grafen i Covid-19 injektioner var Pablo Campra Madrid [56] som använde Mikro-Raman spektroskopi. Andreas Noack [57] varnade för grafenoxid/grafenhydroxid i injektionen med hänvisning till Madrid [56] och beskrev materialet som rakbladsvassa partiklar som skadade blodkärlen.

Han hämtas av polis under en livesändning [58] och uppges kort därefter ha avlidit [59].

Förutom Pablo Campra Madrid [56] har flera studier [60-80] identifierat grafenoxid och andra främmande substanser i injektionsvätskan.

Hughes [81] har i en referentgranskad artikel genomfört en sammanställning av studierna och konstaterat att bevis på icke deklarerade ingredienser i covid-19 injektionerna har publicerats av minst 26 forskare/forskarteam i 16 olika länder med hjälp av spektroskopisk och mikroskopisk analys.

Till dessa studier kan läggas en studie i samarbete mellan EbMCsquared CiC och Global Humanitarian Crisis Prevention and Response Unit [82] som utgjorde en forensisk granskning av det odeklarerade innehållet i Covid-19 injektionerna med hjälp av mikroskopi och Raman spektroskopi.

Alla prover uppvisade en stark kolsignal med bekräftade grafensammansättningar. Rapporten utgjorde bilaga till en brottsmålsanmälan i Storbritannien [83] med brottmålsnummer 6029679/21 [84].

Enligt faktagranskning av BBC [1], Reuters [85], Poynter [86] och EU [87] fanns inget stöd för grafenoxid i covidinjektionerna, men de faller platt då de inte redovisar egna analyser av Covid-19 injektionerna.

EU-utlåtandet [87] tycks dessutom vara gjort efter inlämnandet av den brittiska brottmålsanmälan [84] men den har inte kommenterats i utlåtandet.

En analys som genomförts i Australien och som begärts ut som en FOIA begäran har med undantag från några fåtal ord censurerats [88-90]. Ryan Cole [relaterad intervju] avfärdar också bestämt att det skulle kunna finnas grafenoxid i injektionerna på Läkaruppropets konferens i Stockholm [91], men redovisar ingen studie eller data och metodik från egna försök.

Nixon upptäckte att främmande strukturer i Covid-19 injektionerna påverkades av exponering för elektromagnetiska frekvenser (EMF). När provet skyddades från elektromagnetisk strålning med en Farraday-bur, upplöstes strukturerna över natten.

Flera studier redovisar också fynd av grafenoxid och främmande strukturer i Covid-19 injicerade människors blod [92-96]. Vissa av strukturerna har en slående likhet med kretskort [65]. En avgörande upptäckt av dr David Nixon [97-100] var att de främmande strukturerna som liknar kretskort självmonterades i realtid.

Nixon upptäckte att de främmande strukturerna påverkades av exponering för elektromagnetiska frekvenser (EMF) När provet skyddades från elektromagnetisk strålning med en Faradays bur, upplöstes strukturerna över natten. När Faradays bur avlägsnades uppträdde formationerna igen [99].

Kombinationen av termisk stimulans och elektromagnetisk strålning är en av flera metoder som beskrivs i vetenskaplig litteratur för att uppnå självmonterande egenskaper [101]. En förutsättning för ett fungerande nanonätverk i människokroppen är alltså förekomst av elektromagnetisk strålning för att montera och driva tekniken.

Det skulle också kunna förklara varför fler personer identifierades med MAC adresser i Zavalas studie [15] efter att personerna exponerades för elektromagnetisk strålning från en mobiltelefon (Blåtand avslagen).

Ett annat fenomen som rapporterats är magnetiska egenskaper vid injektionsstället [102-105] men magnetism efter Covid-19 injektion har avfärdats av faktagranskare [106, 107]. Dock erhåller grafen i vissa former när det oxideras magnetiska egenskaper [108, 109], och eftersom Covid-19 injektionerna tycks innehålla grafen, så är de magnetiska egenskaperna som rapporteras en reell möjlighet.

Ett syfte med injektionskampanjen var att introducera avancerad teknik i människokroppen, däribland ett IoT-gränssnitt med koppling till mobiltelefon via Blåtand.

Richard D Hall på RichPlanet TV [110-112] som detaljerat tittat på fynden av främmande innehåll i Covid-19 injektionerna och studerat forskning om nanonätverk för kroppen, anser att materialet utgör övertygade bevis för att huvudsyftet är något annat än att ”vaccinera” befolkningen.

Enligt Andersen [113] är det otvetydigt så att mikroskopibilderna visar, citat: ” mikrosimmare, nanoantenner av kristalliserad grafen och grafenkvantprickar (micro-swimmers, nano-antennas of crystallized graphene and graphene quantum dots)”, vilket tyder på att ett syfte med injektionskampanjen var att introducera avancerad teknik i människokroppen däribland ett IoT gränssnitt med koppling till mobiltelefon via Blåtand.

Grafen kvantprickar [114] (”Graphene Quantum Dots” GQDs) kan användas som leveranssystem för mRNA enligt en studie [115]. Kvantprickar kan identifieras som lysande partiklar och de kan fånga upp energi från mikrovågsstrålning och uppgradera till synligt ljus som kan kommunicera med celler och gener och därmed interagera med kommunikationen i kroppen [116].

Kvantprickar kan dock riskera en fördröjd toxisk effekt i kroppen [117] då de består av giftiga material som kräver inkapsling [116] och de kan vara magnetiska [118].

Många av de identifierade strukturerna uppges likna grafenoxid [93] och flera olika främmande partiklar som aggregeras till större partiklar förekommer [119].

Likheterna mellan partiklarna som återfinns i injektionsvätskan och i blodet indikerar att de främmande strukturer som funnits i blodet på injicerade individer har ett direkt orsakssamband med Covid-19 injektionerna.

En grund för nanoteknologin är hydrogel som är en syntetisk polymer [120, 121]. I dokumentären ”Final days” [122] redovisar Karen Kingston framstegen inom nanotekniken och patenten bakom Covid-19 injektionen som visar att grafenoxid och självsammansättande nanoteknik är del av innehållet i injektionsvätskan.

Nanopartiklarna i ”mRNA injektionen” klassas som elektromagnetiska anordningar och dessa injektioner utgör del i implementering av transhumanismen där DNA molekyler utgör programmerbar substans för aktivering av komplexa funktioner i kroppen.

Karen Kingston anser att patenten bakom lipid-nanopartikel-mRNA-tekniken visar att mRNA-injektionerna egentligen är ett slags vapensystem [123]. Som en följd av de avslöjanden som Kingston gjort uppger hon att hon blev förgiftad den 8 augusti 2023 [124].

Sammanfattningsvis ger litteraturgenomgången stöd för att injicerbar [50] självmonterande [30] teknik skapat nanonätverk i människokroppen. Dessa nanokomponenter innefattar sensorer, sändare och mottagare och de beskrivs i vetenskapliga referentgranskade artiklar [31, 48].

Mikroskopibilder på injektionsvätska visar uppkomst av självmonterade strukturer som liknar kretskort [98, 81] och liknande strukturer har också identifierats i Covid-19 injicerade personers blod [81]. Flera oberoende undersökningar [16, 13, 18, 15] bekräftar att människor sänder ut Blåtand signaler som genererar MAC adresser.

Flera studier [62, 63, 82, 56, 80] har identifierat grafenoxid i Covid-19 injektionerna och grafenoxid visar sig användas för komponenter i nanonätverk [45, 39].

Yuval Noah Harari. Pressfoto: Ynharari.com
Yuval Noah Harari. Pressfoto: Ynharari.com

Yuval Noah Harari, ledande rådgivare för Klaus Schwab, grundare av World Economic Forum:

“Covid is the moment when surveillance started going under the skin. The big process happening right now in the world is hacking human beings, the ability to hack humans”

Att IoT-gränssnitt installerats i människan via Covid-19 injektioner bekräftas också av uttalanden som World Economic Forums egen chefsrådgivare, Yuval Noah Harari, som säger: ”COVID was the moment when surveillance started going under the skin” [125]. Harari sager också att ”the big process happening right now in the world is hacking human beings, the ability to hack humans”.

mRNA injektionernas möjligheter att hacka människor och samla in data kanske också förklarar varför Bill Gates som är programmerare och datapionjär investerade i ”Covid-19-injektionerna” [126].

Ett fungerande forskarsamhälle bygger på fri vetenskaplig debatt även i kontroversiella frågor, men när vetenskaplig diskussion kvävs och censureras med tillmälen som konspirationsteori och missinformation istället för att mötas med motbevisande data, kan vi enligt Peter McCullough misstänka att propaganda är inblandad [127].

Slutsatsen blir alltså att Andreas Önnerfors redogörelse i Sveriges Radio P4 Göteborg [5] utgör propaganda och att skattefinansierade Sveriges radio utgör ett propagandaorgan som används emot befolkningens intresse. Underlåtenheten att rapportera om covid-19 injektionernas biverkningar och varierande batch-toxicitet [128] utgör ett svek mot skattebetalarna som inte kan bortförklaras.

Men vilka möjligheter ger tekniken och vad skall IoT-gränssnittet egentligen användas till? Handlar det enbart om datainsamling eller kan tekniken även användas för andra ändamål? Carrie Madej varnade för att det skall bli möjligt att bestraffa människor som gör fel [12].

I del 3 av artikelserien (Neurostimulering och nanoteknik som vapensystem) undersöks forskning inom neural avkänning och stimulering samt nanoteknik som vapensystem.

 

En studie av docent Tomas Persson (x.com/GotthardTomas)

Litteratur

[1]        Carmichael, F. and J. Goodman, Vaccine rumours debunked: Microchips, ‘altered DNA’ and more, 2 December, in BBC Reality Check. 2020. https://www.bbc.com/news/54893437

[2]        Spencer, S.H., COVID-19 Vaccines Don’t Have Patient-Tracking Devices, in FactCheck.org, December 15. 2020. https://www.factcheck.org/2020/12/covid-19-vaccines-dont-have-patient-tracking-devices/

[3]        Sriskandarajah, I., Where did the microchip vaccine conspiracy theory come from anyway? How an innocuous Reddit thread mutated into a dangerous, viral lie, 2021, The verge, Jun 5. https://www.theverge.com/22516823/covid-vaccine-microchip-conspiracy-theory-explained-reddit

[4]        Vaccinerna innehåller inte mikrochip, 10 november, 2022, Läkemedelsverket. https://www.lakemedelsverket.se/sv/coronavirus/coronavaccin/detta-galler-om-coronavaccin

[5]        Konspirationsteoriforskaren: “Vaccin-chipet är en favorit”, in P4 Göteborg, E. Lindström, Editor. 2020, 19 november, Sveriges radio: Sweden. https://sverigesradio.se/artikel/7603509

[6]        Sassersson, T., Tidigare Pfizer-anställd: Covidacciner innehåller giftig grafenoxid, in Newsvoice. 29 juli. 2021. https://newsvoice.se/2021/07/karen-kingston-covidvaccinerna-grafenoxid/

[7]        Ou, L., B. Song, H. Liang, J. Liu, X. Feng, B. Deng, T. Sun and L. Shao, Toxicity of graphene-family nanoparticles: a general review of the origins and mechanisms. Particle and fiber Toxicology 13:57 (2016) p. 1-24. DOI 10.1186/s12989-016-0168-y.

[8]        Zhu, J., B. Li, M. Xu, R. Liu, T. Xia, Z. Zhang, Y. Xu and S. Liu, Graphene Oxide Promotes Cancer Metastasis through Associating with Plasma Membrane To Promote TGF-β Signaling-Dependent Epithelial-Mesenchymal Transition. ACS Nano 14 (2020) p. 818-827 https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/31877027/.

[9]        Vad är IoT (Sakernas Internet)? Allt som du behöver veta, 2023, Kinsta, September 21. https://kinsta.com/se/kunskapsbas/vad-ar-iot/#vad-r-sakernas-internet-en-frklaring-av-iot

[10]      What Is The Internet Of Bodies? And How Is It Changing Our World?, 2019, Forbes, Dec 6. https://www.forbes.com/sites/bernardmarr/2019/12/06/what-is-the-internet-of-bodies-and-how-is-it-changing-our-world/?sh=4184e08668b7

[11]      Tidigare Pfizer-konsult: Injektionerna innehåller digitala kontrollplattformar, in NewsVoice. 16 februari. 2022. https://newsvoice.se/2022/02/pfizer-digitala-kontrollplattformar/

[12]      Dr. Carrie Madej Connects the Metaverse, Covid Jabs, and the Depopulation Agenda, 2022. https://rumble.com/v195jlx-dr.-carrie-madej-connects-the-metaverse-covid-jabs-and-the-depopulation-age.html

[13]      Harrity, P., Doctor Detects MAC Addresses in  COVID Vaccinated Individuals With Bluetooth Applications, in The Exposé. 2022. https://expose-news.com/2022/01/29/doctor-detects-mac-addresses-in-covid-vaccinated-individuals-with-bluetooth-applications/

[14]      Sassersson, T., Dr Luis Benito: Covidvaccinerade blir Bluetooth-enheter, in Newsvoice. 7 november, 2021. https://newsvoice.se/2021/11/benito-covidvaccinerade-bluetooth-enheter/

[15]      Zavala, P.C., Blue truth. 2022. https://www.bitchute.com/video/EgVfjUrwEbzg/

[16]      EXPERIENCE SHOWS THAT VACCINATED PEOPLE EMIT A CODE!!! 2021, BIT CHUTE,  December 15th. https://www.bitchute.com/video/Kup4F18sgm12/

[17]      BOMBSHELL NEWS: Do We Still Need Proof? Next Dose 3: Documentary. Must Watch! Electron Microscope Of Nanotechnology Antennas In C19 Vaccinated blood. 2024, Substack, 2 Jan. https://anamihalceamdphd.substack.com/p/bombshell-news-do-we-still-need-proof?utm_source=profile&utm_medium=reader2

[18]      Fröderberg, L., Förstudie: Bodify Research kan inte dementera Bluetooth-signaler från vaccinerade personer, in Newsvoice, 20 okt. 2022. https://newsvoice.se/2022/10/bodify-bluetooth-vaccinerade-personer/

[19]      Injected People Emit EMF… 2023, Rumble, January 5. https://rumble.com/v23zt6u-injected-people-emit-emf….html

[20]      Andersen, M., Explanation of the MAC address phenomenon, are vaccinated people hacked and controlled? 2022. https://www.bitchute.com/video/lbBJ0mAf1mfw/

[21]      TESTING THE PCR TEST SWABS [2021-04-03] (VIDEO). 2021, BitChute. https://www.bitchute.com/video/t1LFQ6frXVEG/

[22]      Love, A., Analysis of test sticks from surface testing in the Slovak Republic -confirmation of genocide. May 31. 2021. https://ambassadorlove.blog/2021/05/31/analysis-of-test-sticks-from-surface-testing-in-the-slovak-republic-confirmation-of-genocide/

[23]      People vaccinated for Covid-19 don’t emit Bluetooth signals – here’s why • The Observers, YouTube The France 24 Observers. https://www.youtube.com/watch?v=Nz9uajKlqpA&t=18s

[24]      Brotleibe, A., Bluetruth, Is there a Bluetooth Mac Address being emitted by Dead or Alive Vaccinated people? 2023, YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=Cka4hwrUbuU

[25]      Nanotechnology, Wikipedia https://en.wikipedia.org/wiki/Nanotechnology

[26]      Hachisuka, K., Y. Terauchi, Y. Kishi, K. Sasaki, T. Hirota, H. Hosaka, K. Fujii, M. Takahashi and K. Ito, Simplified circuit modeling and fabrication of intrabody communication devices. Sensors and Actuators A: Physical Volumes 130–131 (2006) p. 322-330. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0924424706003177.

[27]      Haga, N., K. Saito, M. Takahashi and K. Ito, Equivalent Circuit of Intrabody Communication Channels Inducing Conduction Currents Inside the Human Body. IEEE Transactions on Antennas and Propagation 61 (2013) p. 2807-2816. https://ieeexplore.ieee.org/document/6459540.

[28]      Shaw, J., liquid computing, in Harvard Magazine. 2001. https://www.harvardmagazine.com/2001/11/liquid-computing-html

[29]      Self-assembly of nanoparticles, Wikipedia. https://en.wikipedia.org/wiki/Self-assembly_of_nanoparticles

[30]      Amadi, E.V., A. Venkataraman and C. Papadopoulos, Nanoscale self-assembly: concepts, applications and challenges. Nanotechnology 33 (13) (2022) p. 132001. https://iopscience.iop.org/article/10.1088/1361-6528/ac3f54.

[31]      Balgusoon, A.O. and S. Mahfoudh, Routing Protocols for Wireless Nanosensor Networks and Internet of Nano Things: A Comprehensive Survey. IEEE Access 8 (2020) p. https://ieeexplore.ieee.org/document/9247091.

[32]      802.15.6-2012 – IEEE Standard for Local and metropolitan area networks – Part 15.6: Wireless Body Area Networks.  (2012).

[33]      Body area network, Wikipedia. https://en.wikipedia.org/wiki/Body_area_network

[34]      Zhao, S., P. Tseng, J. Grasman, Y. Wang, W. Li, B. Napier, B. Yavuz, Y. Chen, L. Howell, J. Rincon, F.G. Omenetto and D.L. Kaplan, Programmable Hydrogel Ionic Circuits for Biologically Matched Electronic Interfaces. Advanced Material 30 (2018) p. 1800598. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/adma.201800598.

[35]      Canovas-Carrasco, S., A.-J. Garcia-Sanchez and J. Garcia-Haro, A nanoscale communication network scheme and energy model for a human hand scenario. Nano Communication Networks 15 (2018) p. 17-27. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1878778917300868.

[36]      Ganji, M.D., S. Mirzaei and Z. Dalirandeh, Molecular origin of drug release by water boiling inside carbon nanotubes from reactive molecular dynamics simulation and DFT perspectives. Scientific reports 7 (2017) p. 4669. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/28680131/.

[37]      Habibi, N., N. Kamaly, A. Memic and H. Shafiee, Self-assembled peptide-based nanostructures: Smart nanomaterials toward targeted drug delivery. Nano Today 11 (1) (2017) p. 41-60. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4834907/.

[38]      Molina, B.G., E. Domínguez, E. Armelin and C. Alemán, Assembly of Conducting Polymer and Biohydrogel for the Release and Real-Time Monitoring of Vitamin K3. Gels 4(86) (2018) p. 1-14. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/30674862/.

[39]      Lee, S.J., C.A. Jung, K. Choi and S. Kim, Design of Wireless Nanosensor Networks for Intrabody Application. International Journal of Distributed Sensor Networks (2015) p. 1-12. http://dx.doi.org/10.1155/2015/176761.

[40]      Akbar, M.S., Z. Hussain, M. Sheng and R. Shankaran, Wireless Body Area Sensor Networks: Survey of MAC and Routing Protocols for Patient Monitoring under IEEE 802.15.4 and IEEE 802.15.6. Sensors 22(21) (2022) p. 8279. https://www.mdpi.com/1424-8220/22/21/8279.

[41]      Zhang, R., Q.H. Abbasi, K.A. Qaraqe and A. Alomainy, Analytical Characterisation of the Terahertz In-Vivo Nano-Network in the Presence of Interference Based on TS-OOK Communication Scheme. IEEE Access 5 (2017) p. 10172-10181. https://ieeexplore.ieee.org/document/7945235.

[42]      Wang, W.-L., C.-C. Wang and X.-W. Yao, Slot Self-Allocation Based MAC Protocol for Energy Harvesting Nano-Networks. Sensors 19 (2019) p. 4646. https://www.mdpi.com/1424-8220/19/21/4646.

[43]      Oukhatar, A., M. Bakhouya and D.E. Ouadghiri, Electromagnetic-Based Wireless Nano-Sensors Network: Architectures and Applications. Journal of Communications 16 (2021) p. 8-19. https://www.semanticscholar.org/paper/Electromagnetic-Based-Wireless-Nano-Sensors-and-Oukhatar-Bakhouya/de29356a0b08549a85285cf4ac93c8ed270b0918.

[44]      Akyildiz, I.F. and J.M. Jornet, Electromagnetic wireless nanosensor networks. Nano Communication Networks 1 (2010) p. 3-19. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1878778910000050.

[45]      Kumar, M.R., A Compact Graphene Based Nano-Antenna for Communication in Nano-Network. Journal of the Institute of Electronics and Computer 1 (2019) p. 17-27. https://doi.org/10.33969/JIEC.2019.11003.

[46]      BOUMAIZ, M., M.E. GHAZI, S. MAZER, M. FATTAH, A. BOUAYAD, M.E. BEKKALI and Y. BALBOUL, Energy harvesting based WBANs: EH optimization methods. Procedia Computer Science 151 (2019) p. 1040-1045. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S1877050919306143.

[47]      Zhang, K., Q. Feng, J. Xu, X. Xu, F. Tian, K.W.K. Yeung and L. Bian, Self-Assembled Injectable Nanocomposite Hydrogels Stabilized by Bisphosphonate-Magnesium (Mg2+) Coordination Regulates the Differentiation of Encapsulated Stem Cells via Dual Crosslinking. Adv. Funct. Mater. 27 (2017) p. https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/adfm.201701642.

[48]      Sapra, K.T. and H. Bayley, Lipid-coated hydrogel shapes as components of electrical circuits and mechanical devices. Scientific reports 2 (2012) p. https://www.nature.com/articles/srep00848.

[49]      Cao, W., L. He, W. Cao, X. Huang, K. Jia and J. Dai, Recent progress of graphene oxide as a potential vaccine carrier and adjuvant. Acta Biomaterialia 112 (2020) p. 14-18. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/32531395/.

[50]      Liu, J., T.-M. Fu, Z. Cheng, G. Hong, T. Zhou, L. Jin, M. Duvvuri, Z. Jiang, P. Kruskal, C. Xie, Z. Suo, Y. Fang and C.M. Lieber, Syringe-injectable electronics. Nature Nanotechnology 10 (2015) p. 629-636. https://www.nature.com/articles/nnano.2015.115.

[51]      The AstraZeneca COVID-19 vaccine contains a Bluetooth microchip. May 15, in PolitiFact. 2021. https://www.politifact.com/factchecks/2021/may/21/tiktok-posts/no-video-doesnt-prove-astrazeneca-covid-19-vaccine/

[52]      The Internet of Bodies | Karen Kingston Shares the Patents That Prove The ENTIRE The Internet of Bodies | Karen Kingston Shares the Patents That Prove The ENTIRE Intra-Body-Nano-Network-Administered-Through-Vaccines Transhumanism-The-Internet-of-Bodies-Ce. August 27. 2022, Rumble. https://rumble.com/v1hl9m1-the-internet-of-bodies-karen-kingston-shares-the-patents-that-prove-the-ent.html

[53]      Ehrlich, G. and M. Fenster, Methods and systems of prioritizing treatments, vaccination, testing and/or activities while protecting the privacy of individuals. US 2021/0082583 A1. https://patents.google.com/patent/US20210082583A1/en. 2021.

[54]      Smith, M., A. Horhota, J. Auer and B. Skinner, Methods of preparing lipid nanoparticles. WO 2020/160397 A1. WIPO PCT. https://patents.google.com/patent/WO2020160397A1/en. 2020.

[55]      Hasan, R.R., A.M. Saleque, A.B. Anwar, M.A. Rahman and Y.H. Tsang, Multiwalled Carbon Nanotube-Based On-Body Patch Antenna for Detecting COVID-19-Affected Lungs. ACS Omeg 7(32) (2022) p. 28265-28274. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/35983370/.

[56]      Madrid, P.C., DETECTION OF GRAPHENE IN COVID19 VACCINES BY MICRO-RAMAN SPECTROSCOPY. Report  TECHNICAL REPORT,  2021. Almeria, Spain. https://www.researchgate.net/publication/355979001_DETECTION_OF_GRAPHENE_IN_COVID19_VACCINES/link/6187be4907be5f31b753dfcc/download

[57]      Graphene Hydroxide found in the COV vaxxines Dr. Andreas Noack. 2021. https://rumble.com/vswlwn-graphene-razor-blades-found-in-the-cov-vaxxines-dr.-andreas-noack.html

[58]      With Translation- Andreas Noack- Coronavirus Skeptic – police raid studio. 2021. https://www.youtube.com/watch?v=dXYB8A7ZDec&t=53s

[59]      DR Andreas Noack KILLED 4 DAYS AFTER POSTING THIS VID KILLED 4 DAYS AFTER POSTING THIS VIDEO. 2021. https://rumble.com/vq5bu1-dr-andreas-noack-killed-4-days-after-posting-this-vid-killed-4-days-after-p.html

[60]      WORLD FIRST: ROBOTIC ARMS ASSEMBLING VIA NANOTECH INSIDE COVID-19 “VACCINES” – FILMED IN REAL TIME. October 26th, BIT CHUTE, ZEEE MEDIA. https://www.bitchute.com/video/kA9hVz3AvzNv/

[61]      Here’s the picture of one drop of New Zealand’s Pfizer COMIRNATY “vaccine” under a cover slip, 2021, International group of concerned citizens, scientists and medical practitioners. https://lifeoftheblood.com/nanotech-in-the-shots/

[62]      NANO-TECHNOLOGY & GRAPHENE OXIDE IN PFIZER ‘VACCINE’ (MORE EVIDENCE EMERGES) LA QUINTA COLUMNA. December 22nd. 2021, BIT CHUTE. https://www.bitchute.com/video/xiNacuINixUp/

[63]      NANOTECHNOLOGICAL INVESTIGATIONS ON COVID-19 VACCINES: Detection of toxic nanoparticles of graphene oxide and heavy metals.  2021. The Scientists’ Club,  https://herowndestiny.com/wp-content/uploads/2021/10/INFORME-THE-SCIENTIFIC-CLUB-CORREGIDO-POR-DR.-CAMPRA.pdf

[64]      5G & NANOTECH IN THE COVID JABS — HOPE & TIVON. February 7th. 2022, BIT CHUTE. https://www.bitchute.com/video/v2L9y1Pb3uxu/

[65]      Complex microtechnology in Pfizer vaccine, L.Q. Columna, Editor. 2022. https://www.orwell.city/2022/01/complex-microtechnology.html

[66]      PROMINENT NEW ZEALAND SCIENTISTS DEMAND IMMEDIATE STOP TO PFIZER INJECTIONS AFTER FINDING NANOTECH. February 1:st. 2022, BIT CHUTE. https://www.bitchute.com/video/xSIuKKbrGR70/

[67]      Qualitative Evaluation of Inclusions In Moderna, AstraZeneca and Pfizer Covid-19 vaccines. .  2022. UNIT, Global Humanitarian Crisis Prevention and Response Unit,  https://img1.wsimg.com/blobby/go/71801b8c-fda3-43cc-86e2-e2e50ff2f191/downloads/4b%20UK%20LAB%20REPORT%20BY%20UNIT-%20More-info-graphene-g.pdf?ver=1671091177960

[68]      Statement – lab testing on vaccine content. 09/02/2022, 2022, EbMCsquared CIC. https://ebmcsquared.org/statement-lab-testing-on-vaccine-content

[69]      Summary of Preliminary Findings. Report from Working Group for COVID Vaccine Analysis. Report  06.07.2022,  2022.  https://www.documentcloud.org/documents/22140176-report-from-working-group-of-vaccine-analysis-in-germany

[70]      Transcript Dr. Daniel Nagase. Western Standard: Dr. Nagase reviews images from Covid vaccines, shows no ‘elements of life’.  2022.  https://expose-news.com/wp-content/uploads/2022/05/Transcript-Dr.-Daniel-Nagase.pdf

[71]      WATCH: Dr. Nagase reviews images from COVID vaccines, shows no ‘elements of life’. 2022, Rumble. https://rumble.com/v11go0d-watch-dr.-nagase-reviews-images-from-covid-vaccines-shows-no-elements-of-li.html

[72]      Analysis of dry drops of the Sputnik vaccine by Dr. Liliana Zelada. 2023, Rumble, November 8. https://rumble.com/v3ul7zo-analysis-of-dry-drops-of-the-sputnik-vaccine-by-dr.-liliana-zelada..html

[73]      Dr. David Nixon & Karl C. – New Nanotechnology Findings Will SHOCK the World! 2023, Rumble, December 14. https://rumble.com/v418gj9-dr.-david-nixon-and-karl-c.-new-nanotechnology-findings-will-shock-the-worl.html

[74]      Life of the Blood. An International Collaboration. International group of concerned citizens, scientists and medical practitioners who have observed surprising microscopic phenomena regarding the recently deployed Covid-19 injections, 2023, LifeOfTheBlood@protonmail.com. https://lifeoftheblood.com/nanotech-in-the-shots/

[75]      Genomics Expert Kevin McKernan Shares a Summary of the DNA Contamination Found in the COVID mRNA Vaccines & Preliminary Evidence of DNA Integration. 2024, Twitter/X, Feb 23. https://x.com/TheChiefNerd/status/1761129932929868192?s=20

[76]      Kirsch, S., Want to know what’s inside the vaccine vials? 2022. https://stevekirsch.substack.com/p/want-to-know-whats-inside-the-vaccine?utm_source=substack&utm_campaign=post_embed&utm_medium=web

[77]      Monteverde, M., A. Femia and L. Lafferreire, Viales al Microscópio, Estudio Realizado.  2022.  https://www.docdroid.net/19po2T0/analisis-argentino-de-los-viales-astrazeneca-pfizer-sinopharm-pdf

[78]      Wilson, R., Canadian Researchers Find Carbon Nanotech and Thulium in Moderna and Pfizer Covid Injections, in The Exposé. 2022. https://expose-news.com/2022/05/27/carbon-nanotech-and-thulium-in-covid-injections/

[79]      Young, R., COVID-19 Vaccine Ingredients. 2021, nobulart, August 31. https://nobulart.com/covid-19-vaccine-ingredients/

[80]      Young, R.O., Scanning & Transmission Electron Microscopy Reveals Graphene & Parasites in CoV-19 Vaccines[88]. February 5th 2021 – July 7th, 2023. https://www.drrobertyoung.com/post/transmission-electron-microscopy-reveals-graphene-oxide-in-cov-19-vaccines

[81]      Hughes, D.A., What is in the so-called COVID-19 “Vaccines”? Part 1: Evidence of  a Global Crime Against Humanity. International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research 2 (2022) p. 455-586 https://www.ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/52.

[82]      Project CUNIT-2-112Y6580 Qualitative Evaluation of Inclusions In Moderna, AstraZeneca and Pfizer Covid-19 vaccines.  2022. UNIT, Global Humanitarian Crisis Prevention and Response Unit,  https://img1.wsimg.com/blobby/go/71801b8c-fda3-43cc-86e2-e2e50ff2f191/downloads/4b%20UK%20LAB%20REPORT%20BY%20UNIT-%20More-info-graphene-g.pdf?ver=1671091177960

[83]      Case Briefing Document. http://ukcitizen2021.org/Case_Briefing_Document_and_lab_report_Ref_AUC_101_Report%20.pdf

[84]      Harrity, P., MP refuses to answer Questions on Case 6029679/21 – “It would be inappropriate to comment on a Live Criminal Investigation”, February 13, in The Exposé. 2022. https://expose-news.com/2022/02/13/mp-refuses-to-answer-questions-on-case-6029679-21-it-would-be-inappropriate-to-comment-on-a-live-criminal-investigation/

[85]      Fact Check-No evidence graphene oxide is present in available COVID-19 vaccines via lipid nanoparticles, August 12, in Reuters. 2021. https://www.reuters.com/article/factcheck-graphene-lipidvaccines-idUSL1N2PI2XH

[86]      McCarthy, B., Fact checks of 10 prominent types of misinformation about COVID-19 vaccines, July 27, in Poynter. 2021. https://www.poynter.org/fact-checking/2021/fact-checks-of-10-prominent-types-of-misinformation-about-covid-19-vaccines/

[87]      Parliamentary question – P-000303/2022(ASW). Answer given by Ms Kyriakides on behalf of the European Commission, 8 March, in P-000303/2022. 2022, European Parliament. https://www.europarl.europa.eu/doceo/document/P-9-2022-000303-ASW_EN.html

[88]        2024.  https://www.tga.gov.au/sites/default/files/2023-10/FOI%204558_0.pdf

[89]      Once they un-redact this, We’ll have numbers that have no meaning as their methods aren’t public. Please demand they publish their methods for quantitating the DNA contamination. 2024, Twitter/X, Feb 23. https://x.com/Kevin_McKernan/status/1760811305814937604?s=20

[90]      THIS MUCH CENSORSHIP FOR A STRAIGHTFORWARD QUESTION. The picture below is a FOIA request to the Australian Therapeutic Goods Association. 2024, Twitter/X. Mar 8. https://x.com/HopeRising19/status/1766010716098802123?s=20

[91]      Läkaruppropet, Dr. Ryan Cole Censors Graphene Oxide Discussion by Dr. Zuckelberger. 2023, Rumble. https://www.bitchute.com/video/mfCaEUZAWcxK/

[92]      VAXXED PATIENTS’ BLOOD EXAMINED, HORRIFIC FINDINGS REVEALED BY GERMAN PHYSICIANS! August 19th. 2021, BIT CHUTE. https://www.bitchute.com/video/tcWQQKbBQsPD/

[93]      EXCLUSIVE: Australian Whistleblower Scientists Provide Evidence of Nanotech & Graphene Oxide. 2022, Rumble. https://rumble.com/vzjlyb-exclusive-australian-whistleblower-scientists-provide-evidence-of-nanotech-.html

[94]      Scientists worldwide claim all Covid-19 Vaccines contain Nanotechnology & Graphene Oxide, in The Exposé. November 2. 2022, The Exposé. November 2. https://expose-news.com/2022/11/02/scientists-covid-vaccines-nanotechnology-graphene/

[95]      Cipelli, R.B., F. Giovannini and G. Pisano, Dark -Field Microscopic Analysis on the Blood of 1,006 Symptomatic Persons After Anti-COVID mRNA Injections from Pfizer/BioNtech or Moderna. International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research 2 (2022) p. 385-444. https://ijvtpr.com/index.php/IJVTPR/article/view/47.

[96]      Lee, Y.M., S. Park and K.-Y. Jeon, Foreign Materials in Blood Samples of Recipients of COVID-19 Vaccines. International Journal of Vaccine Theory, Practice, and Research 2 (2022) p. 249-265 https://doi.org/10.56098/ijvtpr.v2i1.37.

[97]      Irrefutable Proof of Self Assembly Structures in C19 Shots – Structures Assembling and Disassembling. 2022, Rumble. https://rumble.com/v1puxz8-irrefutable-proof-of-self-assembly-structures-in-c19-shots-structures-assem.html

[98]      NANOTECH ASSEMBLY INSIDE COVID-19 VACCINE FILMED IN REAL TIME – MARIA ZEEE – DR. DAVID NIXON. 2022, BitChute. https://www.bitchute.com/video/W65PmT4GDPVx/

[99]      Mangiaracina, E., Australian doctor finds chips, ‘self-assembling’ structures forming in Pfizer vaccine contents, in Life Site. 2022. https://www.lifesitenews.com/news/australian-doctor-finds-chips-self-assembling-structures-forming-in-pfizer-vaccine-contents/

[100]    Mihalcea, A.M., Dr. Ana’s Newsletter. Irrefutable Proof of Self Assembly Structures in C19 Shots – Time Lapsed Videos Show Microchip like Structures Assembling and Disassembling – (Updated Video Links). 2022. https://anamihalceamdphd.substack.com/p/irrefutable-proof-of-self-assembly

[101]    Motornov, M., Y. Roiter, I. Tokarev and S. Minko, Stimuli-responsive nanoparticles, nanogels and capsules for integrated multifunctional intelligent systems. Progress in Polymer Science 35 (1-2) (2010) p. 174-211. https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0079670009001026.

[102]    The Vaccine Magneteers (England), SwebbTube. https://swebbtube.se/w/dKTCN3oD6tdBvkCFey7BDi

[103]    MAGNETS PULL MYSTERY PARTICLES THROUGH PEOPLE’S SKIN? (METAL OR NANOTECH?) [2021-05-23] – TIM TRUTH, May 24th. 2021, BIT CHUTE. https://www.bitchute.com/video/mXnD3JBTnvJd/

[104]    A Magnet Sticks 2 Ur Covid-19 Injection Site. But You May Want To Avoid Those MRI Machines For Now ( – 0078). 2022, Rumble. https://rumble.com/vgyg31-a-magnet-sticks-2-ur-covid-19-injection-site.-but-you-may-want-to-avoid-tho.html

[105]    Full DARPA doc, along with a video of someone in the hospital surrounded by doctors and nurses, confirming objects are sticking to her injection site. 2023, X (Twitter). https://twitter.com/i/status/1706488118323359832

[106]    Fact Check: There Are No Magnets In Your Covid Vaccine. 2022, YouTube. https://www.youtube.com/watch?v=7oGofOuai1k

[107]    Funke, D., The claim: Magnetism was added to COVID-19 vaccines to push mRNA through the body, in USA Today. https://eu.usatoday.com/story/news/factcheck/2021/06/21/fact-check-covid-19-vaccines-arent-magnetic/7698556002/

[108]    Molaei, M.J., Magnetic graphene, synthesis, and applications: A review. Materials Science and Engineering: B 272 (2021) p. 115325 https://www.sciencedirect.com/science/article/abs/pii/S0921510721002853.

[109]    Tang, N., T. Tang, H. Pan, Y. Sun, J. Chen and Y. Du, Chapter 6 – Magnetic properties of graphene, in Spintronic 2D Materials, Fundamentals and Applications. Materials Today. 2020. p. 137-161. ISBN:

[110]    Hall, R.D., Brain Jabbed PART 1 OF 3 Richard D Hall. 2023, Rumble. January 9. https://rumble.com/v24m5xs-brain-jabbed-part-1-of-3.html

[111]    Hall, R.D., Brain Jabbed PART 2 OF 3 Richard D Hall. 2023, Rumble. Januari 9. https://rumble.com/v24mbfa-brain-jabbed-part-2-of-3.html

[112]    Hall, R.D., Brain Jabbed PART 3 OF 3 Richard D Hall. 2023, Rumble. January 9. https://rumble.com/v24mci6-brain-jabbed-part-3-of-3-richard-d-hall.html

[113]    Andersen, M., Graphene Oxide & Nano-Router Circuitry in Covid Vaccines: Uncovering the True Purpose of These Mandatory Toxic Injections. Pattern Identification in Coronavirus Vaccines: Nanorouters. published in Spanish November 2021. Rough translation via translation software. 2021, Corona2Inspect. https://truthcomestolight.com/graphene-oxide-nano-router-circuitry-in-covid-vaccines-uncovering-the-true-purpose-of-these-mandatory-toxic-injections/

[114]    Graphene quantum dot, Wikipedia. https://en.wikipedia.org/wiki/Graphene_quantum_dot

[115]    Liu, Y., C. Zhao, A. Sabirsh, L. Ye, X. Wu, H. Lu and J. Liu, A Novel Graphene Quantum Dot-Based mRNA Delivery Platform. ChemistryOpen 10 (2021) p. 666-671. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8248920/.

[116]    Mihalcea, A. and H. Kautz-Vella, C19 shots, Self-Assembly Nanomachines and the Transhumanist Agenda. 2023, Rumble, January 3. https://rumble.com/v23r4vk-c19-shots-self-assembly-nanomachines-and-the-transhumanist-agenda.html

[117]    Kuznetsov, D., D. Krylsky, S. Dezhurov, A. Grachev, V. Neschisliaev, E. Orlova and A. Kuznetsova, Quantum dots are time bomb: Multiscale toxicological study. Chemico-Biological Interactions 374 (2023) p. 110396. https://pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/36764372/.

[118]    Sun, Y., Y. Zheng, H. Pan, J. Chen, W. Zhang, L. Fu, K. Zhang, N. Tang and Y. Du, Magnetism of graphene quantum dots. npj Quantum Materials 2 (2017) p. 5. https://www.nature.com/articles/s41535-017-0010-2.

[119]    Freeman, M., COVID Vax Contents: 2 More Docs Reveal Their Findings With Microscopy Images, in The freedom articles, October 7. 2021. https://thefreedomarticles.com/covid-vax-contents-2-more-docs-reveal-creepy-microscopy-images/

[120]    Mihalcea, A.M., Hydrogel Interfaces for Merging Humans and Machines – MIT Research Review. 2 Aug. 2023, Substack. https://anamihalceamdphd.substack.com/p/hydrogel-interfaces-for-merging-humans?utm_campaign=post&utm_medium=web

[121]    Yuk, H., J. Wu and X. Zhao, Hydrogel interfaces for merging humans and machines. Nature Reviews Materials 7 (2022) p. 935–952. https://www.nature.com/articles/s41578-022-00483-4.

[122]    Stew Peters [20230531] Final Days! (Documentary). 2023, Rumble, Stew Peters. https://rumble.com/v2r6h4g-stew-peters-20230531-final-days-documentary.html

[123]    Karen Kingston – Russian MoD Confirms mRNA Injections Are Bioweapons!!! Globalist Plan for Nanotech Revealed! 2023, mariazeee, Rumble. https://rumble.com/v2diy7u-karen-kingston-russian-mod-confirms-mrna-injections-are-bioweapons.html

[124]    Kingston, K., Karen Kingston Not Been Heard From Since She Made This Video in Mexico on 8-6-2023. August 8. 2023, Rumble. https://rumble.com/v35ojfs-karen-kingston-not-been-heard-from-since-she-made-this-video-in-mexico-on-8.html

[125]    Yuval Noah Harari | “COVID Was the Moment When Surveillance Started Going Under the Skin.”. 2022, Rumble. https://rumble.com/v19irhx-yuval-noah-harari-covid-was-the-moment-when-surveillance-started-going-unde.html

[126]    Yamada, H., J. Schlosberg and S. Tienabeso, Bill and Melinda Gates Foundation announces $250 million COVID vaccine commitment, in abc NEWS, December 11. 2020. https://abcnews.go.com/Technology/bill-melinda-gates-foundation-announces-250-million-covid/story?id=74651890

[127]    Dr Peter McCullough gives the low down on “misinformation.”. 2023, Twitter/X. Sep 23. https://x.com/Jo_Bond/status/1705680860660593007?s=20

[128]    Schmeling, M., V. Manniche and P.R. Hansen, Batch-dependent safety of the BNT162b2 mRNA COVID-19 vaccine. European Journal of Clinical Investigation 00:e13998 (2023) p. 1-3, https://doi.org/10.1111/eci.13998.

 


Du kan stötta Newsvoice via MediaLinq